Loslaten is soms zo moeilijk. Stel jezelf de vraag waarom houd ik vast? Wat heb ik nodig om los te laten? Ik help je graag om te ontdekken wat jij los mag laten en hoe je dat kan doen.

De artisjok beschermt zijn grote hart met heel veel blaadjes. Om je hart open te stellen en om tot jouw kern te komen, mag je soms een blaadje loslaten. 

Deze prachtige popjes kreeg ik van Mariette tijdens mijn opleiding tot Lichtfladderaar coach. Ben je benieuwd wat ze jou kunnen vertellen? Wees dan welkom aan mijn tafel. 

Afgelopen zondag op 02-02-2020 kwamen deze prachtige vrouwen die dit jaar bij Mariette hun opleiding volgden samen in Zutphen. Mooi om een prachtig jaar op deze bijzondere datum af te sluiten.

Wat gaat er allemaal om in jouw mooie hoofdje? Hoe kan je contact maken met jouw kindje en haar of zijn binnenwereld leren kennen. Bewust ouderschap is een hele mooie eerste stap. Ik vertel je er graag meer over.

Wat heeft jouw kindje nodig op deze aarde en waarom koos jouw kindje juist jou uit als ouder. Ik kijk graag met jou mee.