1-op-1 coaching
In zachtheid naar jezelf kijken, vol compassie kunnen zien wat er is.
Ik begeleid jou graag om oude oordelen los te laten en om inzicht te krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. 


 • Helderheid: Door middel van reflectie en gerichte vragen, help ik je om je gedachten en doelen helder te zien, waardoor je betere beslissingen kunt nemen.
 • Persoonlijke Groei: Coaching bevordert persoonlijke ontwikkeling door inzicht te krijgen in beperkende gedachten.
 • Zelfvertrouwen: Het zien van je eigen kwaliteiten zal je zelfvertrouwen vergroten.
 • Betere Relaties: Verbeterd zelfinzicht helpt ook in het begrijpen van anderen, wat kan leiden tot betere relaties zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Familie opstelling
Familie is de kern van ons bestaan, en de dynamiek binnen onze familie heeft een diepgaande invloed op ons leven. Familieopstellingen zijn een krachtig hulpmiddel om verborgen patronen en blokkades binnen je familiegeschiedenis te onthullen en te helen. Het is een transformerende reis naar begrip, acceptatie en genezing.

 • Diepgaand Inzicht: Familieopstellingen werpen licht op verborgen dynamieken en onopgeloste conflicten binnen je familiegeschiedenis, wat leidt tot diepgaand begrip.
 • Emotionele Heling: Door bewust te worden van deze patronen, kun je ze transformeren en helen, waardoor ruimte ontstaat voor emotionele genezing en groei.
 • Verbeterde Relaties: Familieopstellingen helpen bij het herstellen van verstoorde relaties binnen je familie en in je huidige leven.
 • Zelfontdekking: Deze methode vergroot je zelfbewustzijn en helpt je om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met je ware zelf.


Kaarten
Vaak sluit ik een sessie af met een mooie kaart. Ik stem vooraf af op jou, aan het einde van de sessie krijg je een kaart met inspirerende woorden en beelden.

 • Zelfreflectie en Richting:Wanneer je een kaart uit het deck trekt, herinnert deze je eraan om even stil te staan bij je huidige situatie. De boodschap op de kaart kan je helpen nadenken over welke richting je wilt inslaan en welke stappen je kunt nemen om persoonlijke groei te bevorderen. Het kan een kompas zijn dat je helpt om bewuste keuzes te maken.
 • Zelfvertrouwen en Zelfbeeld:Soms heb je misschien twijfels over jezelf of je capaciteiten. Een kaart uit het deck kan fungeren als een bemoedigende vriendelijke stem. Het herinnert je eraan dat je de kracht hebt om uitdagingen te overwinnen en te groeien. Dit kan bijdragen aan een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.
 • Persoonlijke Ontwikkeling en Doelen:Het trekken van een kaart kan dienen als een persoonlijke coachingsessie. De boodschap kan je inspireren om specifieke doelen te stellen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het herinnert je eraan dat groei een continu proces is en dat je altijd kunt streven naar verbetering.
 • Emotioneel Welzijn en Zelfzorg:In drukke tijden kunnen we soms vergeten goed voor onszelf te zorgen. Een kaart uit het deck kan je eraan herinneren hoe belangrijk zelfzorg is. Het kan advies geven over het creĆ«ren van momenten van rust en ontspanning, wat essentieel is voor je emotionele welzijn en persoonlijke groei.