Liefdevol Leven

Liefdevol leven gaat niet altijd vanzelf. Soms gebeuren er dingen in ons leven die maken dat we onszelf beschermen, afsluiten of in de overleef stand gaan. Als deze strategieën jou niet meer dienen blijkt het lastig om het anders te gaan doen. Ik kan je door middel van visualisaties laten voelen hoe je andere keuzes kan maken.


Hoe een koe een haas vangt!
Ik vind deze uitdrukking heerlijk nuchter en het helpt me om met grote afstand naar een probleem te kijken. In het heden kan je vaak niet bedenken waar de struggels van nu je gaan brengen.

De eerste keer dat ik kennis maakte met Dr. Shefali via een podcast was ik zo ontroerd. Voor het eerst hoorde ik iemand praten over het ouderschap, wat zo resoneerde met hoe ik het ervaar. Ze geeft zoveel input om eerst met onszelf aan de slag te gaan, voordat we onze kinderen proberen te veranderen.

Lijstjes en reminders. Als je jezelf 100 keer hetzelfde hebt horen zeggen tegen je kinderen is het misschien een goed idee om eens iets anders te proberen. Zo creatief als Lou Niestadt ze maakt zijn ze nog leuk om op te hangen ook.

Loslaten is soms zo moeilijk. Stel jezelf de vraag waarom houd ik vast? Wat heb ik nodig om los te laten? Ik help je graag om te ontdekken wat jij los mag laten en hoe je dat kan doen.

De artisjok beschermt zijn grote hart met heel veel blaadjes. Om je hart open te stellen en om tot jouw kern te komen, mag je soms een blaadje loslaten. 

Deze prachtige popjes kreeg ik van Mariette tijdens mijn opleiding tot Lichtfladderaar coach. Ben je benieuwd wat ze jou kunnen vertellen? Wees dan welkom aan mijn tafel. 

Op 02-02-2020 kwamen deze prachtige vrouwen die dit jaar bij Mariette hun opleiding volgden samen in Zutphen. Mooi om een prachtig jaar op deze bijzondere datum af te sluiten.

Wat gaat er allemaal om in jouw mooie hoofdje? Hoe kan je contact maken met jouw kindje en haar of zijn binnenwereld leren kennen. Bewust ouderschap is een hele mooie eerste stap. Ik vertel je er graag meer over.

Wat heeft jouw kindje nodig op deze aarde en waarom koos jouw kindje juist jou uit als ouder. Ik kijk graag met jou mee.

EEN GEZONDE RELATIE MET JEZELF EN DE MENSEN OM JE HEEN