Een sessie bij Lotje leidt tot nieuwe gezichtspunten en een 

gevoel van rust en opluchting.

" Lotje is een waanzinnig goede vragensteller. Met een geheel eigen manier van kijken stelt ze hele open vragen waardoor je op een andere manier naar situaties in je eigen leven kan kijken. Door zelf de antwoorden te formuleren terwijl ze je begeleidt wordt je actief aan het 'voelen' gezet en kom je weer bij jezelf uit. Voor de relatie met familie, werk of wat dan ook kan ik bij haar terecht. De sessie begeleidt Lotje met veel zachtheid en liefde, en de visualisaties die ze met je doet heb ik als heel helend en transformerend ervaren."

~ Giulia ~

"Lotje zet haar invoelingsvermogen in om (terugkerende) vragen/ thema's/struikelblokken in je leven   te verhelderen.

De sfeer waarin dit gebeurt is fijn, rustig. 

Je wordt weer in contact gebracht met je intuitie.
Een sessie bij Lotje leidt tot nieuwe gezichtspunten en een gevoel van rust en opluchting.
Daarnaast is ze gewoon een heel fijn mens om mee te praten over wat je bezig houdt. Na een lach en een traan tijdens de sessie overheerst de tevreden glimlach na afloop"

~ Marianne ~

"Lotje raakt altijd precies dat gene aan waarmee ik zelf moeite heb om het te duiden en te voelen. Hiermee laat ze mij de essentie zien van stukken waar ik zelf op vastloop. Door deze essentie te zien en te doorvoelen worden dingen duidelijk en soms verbazend overzichtelijk, terwijl het daarvoor zo ingewikkeld leek te zijn.
In het losmaken en doorvoelen van opgeslagen emoties en/of blokkades helpt en ondersteunt Lotje me zoals ik dat niet eerder heb ervaren. Hierdoor kan ik deze blokkades stukje bij beetje ‘opruimen’ en voelt het daarna lichter in alle opzichten van het woord.
Als ik bij Lotje ben geweest voel ik me rustiger en krachtig, heb ik een helder beeld van mezelf en handvaten voor situaties waar ik daarvoor vragen over had."


~ Sofie~

"In het losmaken en doorvoelen van opgeslagen emoties en/of blokkades helpt en ondersteunt Lotje me zoals ik dat niet eerder heb ervaren."


EEN LIEFDEVOLLE RELATIE MET JEZELF EN DE MENSEN OM JE HEEN